Çayyolu çim sulama


Merhaba, ankara'da hem otomatik sulama sistemleri konusunda bilgisini geliştirmek isteyen, hem de bu konuyu profesyonel olarak öğrenmek isteyen ankara ve ankaralılar  için faydalı olacağına inanıyorum. Bu yazıda başlıktan da anlayacağınız gibi otomatik sulama.otomatik bahçe sulama.otomatik damla sulama.otomatik damlama sulama.otomatik yağmurlama sulama.otomatik çim sulama.çim sulama.nasıl montaş.uygulama.usta.ustası.ustalıgı.ve işi.yapımı. nasıl yapılır.çok fazla detaylara girmeden pratik bir biçimde anlatmaya çalışacağım.
Ancak yine de bütün konuyu bir sayfaya sığdırmak mümkün olmayacağı için bu yazıyı bir dizi halinde sizlere aktarmaya çalışacağım.
http://ky06.blogspot.com.tr
   
  Ankara sulama usta. Ankara sulama ustası. Ankara sulama ustaları. Ankara sulama firma. Ankara sulama firması. Ankara sulama firmaları. Ankara sulama isi yapan. Ankara sulama isi yapan usta. Ankara sulama isi yapan ustalar. Ankara sulama isi yapan ustaları. Ankara sulama isi yapan firma. Ankara sulama isi yapan firmaları. Ankara sulama isi yapan firması.
    

Ankara’da sulama. Ankara’da sulama usta. Ankara’da sulama ustası. Ankara’da sulama ustaları. Ankara’da sulama firma. Ankara’da sulama firması. Ankara’da sulama firmaları. Ankara’da sulama isi yapan. Ankara’da sulama isi yapan usta. Ankara’da sulama isi yapan ustalar. Ankara’da sulama isi yapan ustaları. Ankara’da sulama isi yapan firma. Ankara’da sulama isi yapan firmaları. Ankara’da sulama isi yapan firması.





ankara.cayyolu.sincan.eryaman.batıkent.incek.golbası.sincan.baglıca.yasamkent

Geniş çaplı tecrübe: Konutsal, kamu, bina ve otel kompleksleri, spor sahaları ve çiftçilik.
  • Pompa istasyon ve merkezi kontrol sistemleri alanında referans.
  • Projelerde Geniş Rain Bird seçenekleri sayesinde teknik çözümler için en iyi seçenek.

  • Dizayn kriterleri su tasarrufu prensibine bağlıdır: RAIN BIRD ün dizayn hizmetleri ile Suyun Akıllı Kullanımı (Intelligent Use of Water )kavramı, konu kritik hale gelmeden, çok önce belirlenmişti.
ÖZELLİKLER VE YARARLARI
Sulama sistemi dizayn planı içeriği:
  • Sprinkler ve damlamaların yerleşimi,
  • Ana hat, lateral hatlar ve izolasyon vanalarının yerleşimi,
  • Kontrol ünitesi, elektrikli vana, 24V kablo planı,
  • İhtiyaç duyulan debi ve basınç değerlerine sahip su kaynağı veya pompa istasyon verileri
  • Sprinkler ve solenoid vanaların uygulama çizimi.
Proje için gerekli tüm ürünlerin detaylı keşif listesi :
  • Sprinklerlerin, spreylerin ve gerekli nozulların sayısı ve adedi,
  • Her çapta boru, damlama borusu ve 24V kablonun metrajı,
  • Solenoid vanaların ve vana kutularının sayısı,
  • Her türlü aksesuarın adedi:İzolasyon vanası, drenaj vanası, vantuz
  • Kontrol ünitesinin modeli ve aksesuarları.
Hidrolik hesaplamaların içeriği:
  • Su kaynağı ihtiyacı, debi ve sulama sürelerinin hesaplanması,
  • Dinamik basınç ve hidrolik verilerin hesaplanması,
  • Her bir solenoid vanada, vana başına kullanılan sprey başlık ve nozul adedine bağlı debileri, küresel vanalardan ve borulardan geçen su miktarı hesaplanır.
Opsiyon 1: Şartname:
Bu doküman ihtiyaç duyulan ekipmanı ve uygulama için gerekli teknik bilgiyi içermektedir: Boruların ve kabloların döşenmesi, bağlantı ve kazılar, Sprinklerlerin, elektriği ve izolasyon vanalarının döşenmesi ve bağlanması, aksesuarların döşenmesi ve bağlanması, Pompa istasyonu için gerekli teknik bilgi, Kontrol ünitesi ve ünite aksesuarların döşenmesi ve bağlanması, Keşif.
Opsiyon 2 Uygulama rehberi
Bu rehber, uygulamacı terminolojisiyle, bir projeyi dizayn etmek için gerekli, temel bilgiyi, metod ve kabulleri açıklıyor. Ayrıca sistemi en iyi şekilde kullanıp, su yönetimini en uygun şekilde yapabilmek için gerekli bilgiyi vermektedir, böyle ki:Tarifler - Parça görüntüleri - Pratik bilgiler - Kış bakım bilgileri - Başlama bilgileri.
Opsiyon 3 As-built çizim:
Uygulamacının belirttiği Uygulama sonrası çizim, gerekli bilgilerle birlikte. cayyolu,inçek,batıkent,eryaman,sincan,mamak,yenimahalle,karsıyaka,kazan,etimesgut,baglıca,kızılay,cayyolu,golbası,polatlı,

http://ky06.blogspot.com.tr

1 yorum:

  1. I'd highly recommend checking out these  hosting coupons  because it will help you save a lot on your purchase from Web Hosting UK.

    YanıtlaSil